a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksVerdal VGS > Utdanningsprogram > Bygg og anleggsteknikk > ByggTAF

ByggTAF

Verdal videregående skole har en opplæringsmodell for en liten gruppe elever innen byggfag, TAF (teknisk allmennfag). Utdanningen er fireårig og fører fram til fagbrev og spesiell studiekompetanse.

Dette betyr at utdanningen gir grunnlag for opptak til universitet og høyskoler, inkludert ingeniørhøyskoler og NTNU i Trondheim.

Med fullført TAF- og i tillegg et ingeniørstudium, vil du inneha en kompetanse som er svært ettertraktet og etterspurt i næringslivet.

Det stilles store krav til teoretiske kunnskaper, særlig i matematikk og fysikk.

Dette utdanningsløpet er organisert slik at elevene/lærlingene veksler kontinuerlig mellom skole og bedrift i 4 år. De 2 første årene er du elev og de 2 siste årene er du lærling med lærlingkontrakt.

Eleven/lærlingen får lønn for arbeidstid i bedriften.

Inntaket til dette tilbudet skjer i nært samarbeid med Verdal videregående skole og opplæringskontoret/aktuell bedrift hvor det skal tegnes lærekontrakt. Det er de aktuelle lærebedriftene som avgjør hvem som får plass på bakgrunn av poeng, intervju og interesser.

Verdal videregående skole

Adresse: Stiklestad allé 8, 7654 Verdal