a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

Du er her:  Skip Navigation LinksVerdal VGS > Nyheter

Invitasjon til informasjonsmøte 07.09.17

PUBLISERT: 25.08.2017

Foreldre/foresatte for vg1- og vg2-elevene inviteres til informasjonsmøte.

​Velkommen til informasjonsmøte. Vi ønsker så raskt som mulig å komme i kontakt med foreldre/foresatte. God kommunikasjon mellom skole og heim er viktig, og sammen må vi finne praktiske måter å gjennomføre dette på.

Målet for kvelden er at vi alle skal bli kjent med hverandre, og at dere skal få informasjon og kunne stille spørsmål. Vi legger også opp til drøfting av videre samarbeidsformer, samt muligheter for å gjøre avtaler om samtaler med kontaktlærer. Skoleledelsen og faglærere vil også være til stede.

Tidspunkt: torsdag 7. september kl 1800 - 2000
Sted: Aulaen ved Verdal vgs

Program:
Felles informasjon om skolen, hva/hvordan vi gjør det for at elevene skal få et innholdsrikts skoleår, at flest mulig gjennomfører skoleåret og får en best mulig opplæring.

Klassevis i klasserom - kontaktlærer har ansvar for dette møtet. Det serveres kaffe/te og kaffebrød.

Påmelding innen mandag 4. september: Påmeldingsskjema

Vel møtt til et samarbeid for elevens beste!

Harald Morten Steen

Kontaktperson: